O preduzeću

INTER PAPIR d.o.o. je osnovan 1992.godine i tada po prvi put u Srbiji, počinje proizvodnja i dorada specijalnih vrsta papira za kopiranje i projektovanje, svega onoga što se do tada uvozilo. INTER PAPIR - proizvodi kartone i papire po vrhunskoj tehnologiji.

Preduzeće konstantno ulaže u razvoj i savremenu tehnologiju proizvodnje, što dokazuje investicijom u savremeno opremljen poslovno – proizvodni prostor od 2000 m2, na kome je u potpunosti objedinjen proizvodni proces i ostali procesi rada, kao i investicijom u novu i savremenu liniju za proizvodnju kartona i papira sa PoliEtilenom, metodom ektruzije odnosno direktnim premazom kartona ili papira sa rastopljenim PoliEtilenom.

proizvodnja kartona

Proizvodnja po vrhunskoj svetskoj tehnologiji

proizvodnja papira

 

Proizvodi INTER PAPIR-a izrađuju se po vodećim svetskim tehnologijama. Bazni materijali su vrhunskog kvaliteta a premaz se vrši po formulama koje smo sami razvili uz pomoć svetski poznatih kompanija u oblasti papirnog premaza.

Proizvodi INTER PAPIR-a su vrhunskog kvaliteta, ostaju nepromenjeni i čuvaju sadržaj tokom dužeg niza godina.

ASORTIMAN PREDUZEĆA:
- Ambalazni kartoni i papiri sa PE
- Papiri za kopiranje
- Papiri za plotere
- INK JET papiri

Brojni i zadovoljni kupci

Veliki broj zadovoljnih klijenata su dokaz uspešne saradnje INTER PAPIR-a sa korisnicima njegovih proizvoda. Stručnost, iskustvo, usmerenost ka novim tehnologijama su stavljeni u sluzbu klijentima sto INTER PAPIR-u otvara vrata kako domaceg tako i stranih trzista.

Zato su Vaši zahtevi izazov i INTER PAPIR će Vaše želje pretvoriti u stvarnost.